Private Bootshow 23 - 26 september 2020

Van 23 - 26 september 2020 heeft op de Privilège Marine werf in Les Sables d’Olonnes / Frankrijk, de wereldintroductie plaatsgevonden van de nieuwe Privilège Signature 510 en Privilège Signature 580 modellen. Daarnaast kon men ook de nieuwe EUPHORIE 5 power catamaran en de adembenemende Privilège 640 cruising catamaran bezichtigen.

Voor de bezoekers die zich hadden aangemeld voor deze Private Boatshow, was het een bijzonder indrukwekkende ervaring om de diverse nieuwe Privilège modellen te bezoeken en het Privilège Marine DNA – de hoge kwaliteit van afwerking, de onderscheidende interieur indelingen en kleuren naar wens van de opdrachtgever - persoonlijk te ervaren.

De eerste Privilège Signature 510 heeft de werf inmiddels verlaten en is met de gelukkige en troste eigenaar op weg naar Portugal.

Het nieuwe Privilège Signature 580 model is in laatste fase van afbouw en zal in loop van november te water worden gelaten.

Op bovenstaande foto’s ziet u de nieuwe Privilège Signature 580 in afbouwfase, alsmede de Privilège Signature 510 - bouwnummer 2 met een mooie lichtblauw rompkleur en zwarte accenten op het salondak.

Contact us