Privatedays20-SeeTrialsDay2-147

Private Days at Les Sables d'Olonne 13 en 14 maart 2020

Op 13 en 14 maart 2020 verwelkomde het team van Privilège geïnteresseerde catamaran zeilers, toekomstige Privilège-eigenaren en de beroemde Vendée Globe-racer Arnaud Boissière in Les Sables d'Olonne tijdens de Privilège Private Days 2020.

 
Beide dagen gaf CEO Gilles Wagner samen met Eric Elleaume, Head of Customer Service een uiteenzetting van de speciale kenmerken van de nieuwste modellen en benadrukte hoe de klanten nauw betrokken zijn bij het ontwerpen van hun individuele droomschip.

Tijdens een uitgebreide rondleiding door de fabriek konden de gasten een kijkje nemen achter de schermen van de jachtbouw op de werf van Privilège en konden de voortgang zien van de bouw van de nieuwe Privilège Signature 580 uitgelegd en werden de bijzondere kenmerken van de recent verschenen Privilège Signature 510 toegelicht.

De Franse Vendée Globe-racer Arnaud Boissière gaf door middel van vele anekdotes, prachtige foto's en video's een glimp van zijn leven vol ontbering aan boord van zijn IMOCA "La Mie Caline” tijdens de race rond de wereld. Het contrast tussen een luxe uitgeruste catamaran en het Spartaanse leven benedendeks van een race-jacht toonde een geheel nieuw beeld van de race en verraste het publiek.

Een bijzonder hoogtepunt was de proefvaart met "Exit One", het eerste jacht van de nieuwe Privilège Signature 510-serie, die recent afgebouwd was. Moeiteloos gleed de nieuwe Signature 510 door de golven en aan dek of in de met licht overgoten salon door de nieuwe grotere ramen, was het genieten van de weidse open zee.

Contact us