Privilège 510 Signature D-Light gepresenteerd - dec 2018

De Privilège 510 Signature D-Light staat voor een technisch vernieuwd model, waarbij men snelheid en high-tec comfort combineert.

Hoe ? Dankzij toepassing van lichtere materialen.

De tuigage, geoptimaliseerd en ontwikkeld met onze partners en leveranciers, is ontworpen met hoogwaardige lichtere materialen: een koolstof mast en giek, kevlar staand-want en membraan zeilen.  De railing rondom het schip is uitgevoerd in aluminium met lichtgewicht tussenlijnen.

Alle structurele elementen, het meubilair en de vloerplaten zijn van lichtgewicht materialen dankzij toepassing van een schuimkern. Koolstofversterkingen in het dek en schotten dragen ook bij aan het verminderen van het totale gewicht.

Het interieurontwerp van Darnet Design sluit naadloos aan bij het ontwerp van scheepsarchitect Marc Lombard. Deze “D-light” uitvoering is een perfecte combinatie van een modern en functioneel interieur met mogelijkheden tot personalisering.

De aanzienlijke gewichtsvermindering (10%) en de stijfheid van de romp zorgen voor een sportieve performance.

Het kenmerkende DNA van Privilège is nog steeds aanwezig: hoge kwaliteit van de bouw met een perfecte afwerking, verfijnd ontwerp, uitstekende vaarprestaties op zee en vele mogelijkheden om persoonlijke wensen te realiseren.

Lengte over alles 17,09 m 

Breedte 7,98 m

Zeiloppervlak 141 m2 

CE-certificaat A-12

Prijs op aanvraag

Privilège - laat u inspireren en ervaar de luxe van morgen.

Contact us