Privilège Serie 640

De Privilège Serie 640 is in 2020 geïntroduceerd en is een doorontwikkeld model van de voorgaande Serie 6 - uitgerust met een riante flying bridge en voorzien van exceptioneel comfort met een bijzonder hoog niveau van afwerking.

Het model heeft een indrukwekkende luxueuze uitstraling met onder andere  een riante exclusieve eigenaar-suite, centraal gepositioneerd  in het voorschip en in een gedeelte van één van de drijvers.

Door de nieuwe langere rompen heeft de Privilège Serie 640 uitstekende zeileigenschappen en meer leefruimte binnen. In de rompen bevinden zich grote zijramen met daardoor een licht interieur. Standaard is de catamaran uitgerust met een carbon mast, wat de stabiliteit zeer ten goede komt.    

Er zijn diverse interieur uitvoeringen leverbaar, waarbij in samenspraak met de interieurontwerper en de werf, individuele wensen veelal realiseerbaar zijn.

  • Standaard wordt de Privilège Serie 640 geleverd met 4 ruime hutten, allen met eigen douche en toilet – waarbij de galley zich bevindt zich in de stuurboord romp
  • Eigenaarsversie met riante eigenaarshut en 3 hutten – galley in stuurboord romp
    * Optioneel kan de galley ook in de salon geplaatst worden
  • Charterversie met 5 hutten – galley in de salon
     

Bekijk hier de video

De Privilège Serie 640 wordt door de  luxueuze uitstraling ook gebruikt als luxe charterjachten met veelal een professionele status. Aan boord zijn dan tevens comfortabele onderkomens voor de schipper en de bemanning.

Gelet op de grote verscheidenheid van mogelijkheden bij de Privilège Serie 640 en persoonlijke wensen van de cliënt, zullen wij u hierover graag persoonlijk nader adviseren.

Zeilgemak :

De Privilège Serie 640 heeft een flying bridge, waardoor de schipper een uitstekend overzicht heeft rondom en op de zeilen. De Privilège Serie 640 heeft een dubbele stuurstand op de flying bridge, van waaruit de catamaran wordt bestuurd en de zeilen kunnen worden bediend.

Optioneel kan de cockpit worden afgesloten met oprolbare covers met vensters.

Rondom de opbouw zijn brede gangboorden met hoge reling en handgrepen voor optimale veiligheid aan dek.

Specificaties standaard leveringsomvang: Privilège Serie 640 

Brochure Privilège Serie 640

Neem contact met ons op

Naam* is verplicht
Telefoon* is verplicht
E-mail* is verplicht