Privilège Serie 6

De Privilège Serie 6 is in 2016 geïntroduceerd en is uitgerust met een riante flying bridge en is voorzien van exceptioneel comfort met een bijzonder hoog niveau van afwerking.

Het model heeft een indrukwekkende luxueuze uitstraling met onder andere  een riante exclusieve eigenaarsuite, centraal gepositioneerd  in het voorschip en in een gedeelte van één van de drijvers.

Door de nieuwe langere rompen heeft de Serie 6 uitstekende zeileigenschappen en meer leefruimte binnen. In de rompen bevinden zich grote zijramen met daardoor een licht interieur. Standaard is de catamaran uitgerust met een carbon mast, wat de stabiliteit zeer ten goede komt.    

Er zijn diverse interieuruitvoeringen leverbaar, waarbij in samenspraak met de interieurontwerper en de werf, individuele wensen veelal realiseerbaar zijn.

  • Standaard wordt de Serie 6 geleverd met 4 ruime hutten, allen met eigen douche en toilet – waarbij de galley zich bevindt zich in de stuurboord romp
  • Eigenaarsversie met riante eigenaarshut en 3 hutten – galley in stuurboord romp
    * Optioneel kan de galley ook in de salon geplaatst worden
  • Charterversie met 5 hutten – galley in de salon
     

Bekijk hier de video

De Privilège Serie 6 wordt door de  luxueuze uitstraling ook gebruikt als luxe charterjachten met veelal een professionele status. Aan boord zijn dan tevens comfortabele onderkomens voor de schipper en de bemanning.

Gelet op de grote verscheidenheid van mogelijkheden bij de Serie 6 en persoonlijke wensen van de cliënt, zullen wij u hierover graag persoonlijk nader adviseren.

Zeilgemak :

De Privilège Serie 6 heeft een flying bridge, waardoor de schipper een uitstekend overzicht heeft rondom en op de zeilen. De Serie 6 heeft een dubbele stuurstand op de flying bridge, van waaruit de catamaran wordt bestuurd en de zeilen kunnen worden bediend.

Optioneel kan de cockpit worden afgesloten met oprolbare covers met vensters.

Rondom de opbouw zijn brede gangboorden met hoge reling en handgrepen voor optimale veiligheid aan dek.

Specificaties standaard leveringsomvang: Privilège Serie 6 

Configureer uw Privilège Serie 6

Brochure Privilège Serie 6

Neem contact met ons op

Naam* is verplicht
Telefoon* is verplicht
E-mail* is verplicht