Foto-Chris-Frankrijk

Over Ons

Jan de Boer Catamarans is opgericht in 1976 als dé Europese importeur van catamarans. Begin 2000 heeft Chris Minnee - met van jongs af aan een passie voor  catamarans - Jan de Boer Catamarans overgenomen en heeft zich sindsdien verder ontwikkeld als “multihull” specialist.

Op basis van ruim 40 jaar nationale- en internationale ervaring op het gebied van techniek/werktuigbouw, marketing & sales, jachtbouw met daardoor een uitgebreid internationaal netwerk van vooraanstaande naval architecten en  werven van catamarans, is Chris Minnee uw aangewezen partner om u te adviseren en te begeleiden bij uw oriëntatie en besluitvorming in het aankoopproces van uw catamaran of trimaran.

Specifieke wensen en eisen ten aanzien van het beoogde vaargebied, comfort, technische uitrusting, gewenste indeling en aantal slaapplaatsen zijn essentieel om tot een goede keuze van het jacht van uw dromen te komen.

Al sinds begin 90-er jaren bemiddelt Jan de Boer Catamarans bij de aankoop van  vooraanstaande catamaran merken met afmetingen van 40 tot 100 ft.

Wanneer uw interesse uitgaat naar “Custom – built “ cruising catamaran jachten van 60 – 200 ft, kunnen wij u van dienst zijn middels onze participatie in CATAMARIS, een unieke samenwerking van 3 zeer ervaren specialisten op gebied van catamarans.

Sinds 2003 is Jan de Boer Catamarans eveneens nauw betrokken bij de ontwikkeling en bouw van commerciële “multihulls” :

  • snelle catamarans voor personenvervoer over water
  • speciale catamarans voor o.a. het bevoorraden van windmolenparken op zee

Neem contact met ons op

Naam* is verplicht
Telefoon* is verplicht
E-mail* is verplicht