Privilège Signature 580

Een vernieuwend en modern ontwerp met gedurfde vormgeving, die design-enthousiastelingen en kenners van kwaliteitsjachten doen verbazen !

Door de nauwe samenwerking bij de ontwikkeling van de Privilège Signature 580 tussen Marc Lombard Yacht Design Group en de bekende jacht-interieur ontwerper Frank Darnet, wordt de technische expertise op unieke wijze gecombineerd met de esthetische verfraaiing van het ontwerp. De Privilège 580 Signature is een icoon van innovatief design en moderne lifestyle.

De Privilège Signature 580 is leverbaar in 2 uitvoeringen :
een riante eigenaars-hut en 3x 2-persoonshutten indien de galley zich in de salon bevindt 
een riante eigenaars-hut en 2x 2-persoonshutten indien de galley zich in de stuurboord drijver bevindt. 

Alle hutten zijn voorzien van eigen douche- en toilet, hebben ruime stahoogte en grote ramen voor optimale lichtinval.

Vernieuwend is de extra cockpit in het voordek, die toegankelijk is vanuit de salon en vanuit de eigenaars-hut. 

De achter-cockpit gaat “flush“ over in de ruime salon, waar een riante leefruimte is gecreëerd met grote zitbanken rondom de optioneel verstelbare tafel. De Privilège Signature 580 heeft grote raampartijen aan de zijkant en voorkant van de salon, deze zorgen voor een optimale lichtinval en beter zicht rondom. Optioneel is een tender-lift leverbaar voor dinghy en extra achterdek ruimte.

De kaartentafel is functioneel aan stuurboord voorzijde en biedt goed overzicht rondom. 

Het naast de stuurstand in het dak geïntegreerde Fly-dek is multifunctioneel en biedt zowel zit- als lounge gelegenheid met een fantastisch uitzicht rondom. 

Zeilgemak :

De Privilège Signature 580 heeft een in het salondak geïntegreerde verhoogde stuurpositie in de cockpit aan bakboord zijde, waardoor de schipper een uitstekend overzicht heeft rondom en op de zeilen. Daarnaast is er optimaal contact tussen de schipper en de gasten aan boord in de cockpit en op het fly-dek.

Alle vallen, reeflijnen en schoten komen centraal bij de stuurpositie samen, waardoor de catamaran voor 2 personen gemakkelijk te zeilen is.
Optioneel kan de cockpit worden afgesloten met oprolbare covers met vensters.

Rondom de opbouw zijn brede gangboorden met hoge reling en handgrepen voor optimale veiligheid aan dek. Daarnaast zijn alle dekluiken flush uitgevoerd.

Brochure Privilège Signature 580

Mocht u informatie wensen betreffende Specificaties standaard leveringsomvang - neem dan contact met ons op : info@jandeboercatamarans.nl

Contact us