Privilège Signature 510

In dit nieuwe model combineert de werf elegante vormgeving, verfijning en kracht op het water !

Door de nauwe samenwerking bij de ontwikkeling van de Privilège Signature 510 tussen Marc Lombard Yacht Design Group en de bekende jacht-interieur ontwerper Frank Darnet, wordt de technische expertise op unieke wijze gecombineerd met de esthetische verfraaiing van het ontwerp.

Standaard is een riante eigenaars-versie, waarbij het voorschip over de volledige breedte is ingedeeld als 1 hut met meer stahoogte en grote ramen voor optimale lichtinval. Daarnaast 2 ruime gastenhutten in de drijvers. Alle hutten zijn voorzien van eigen douche- en toilet
Optioneel is de mogelijkheid met een kleinere eigenaarshut en een extra 1-persoonshut in het voorschip. Met daarnaast de 2 ruime gastenverblijven in de drijvers
Ook is een 4 cabin uitvoering leverbaar met 4 2-persoons hutten
De riante cockpit kan flexibel worden ingedeeld met een vaste tafel geschikt voor 8 personen; optioneel in combinatie met een lounge area of kitchenette aan bakboord. 

De cockpit gaat “flush“ over in de ruime salon, waar een riante leefruimte is gecreëerd met grote zitbanken rondom de optioneel verstelbare tafel. Nieuw bij de Privilège Signature 510 zijn de grote raampartijen aan de zijkant / voorkant / dak van de salon, die zorgen voor een optimale lichtinval en beter zicht rondom. 

De kaartentafel is functioneel gepositioneerd naast de luxe RVS schuifdeur en is daardoor makkelijk bereikbaar vanuit de stuurpositie.

De keuken - aangrenzend aan de salon - met zicht rondom naar buiten, oogt ruimtelijk met 2 riante aanrechtbladen, veel kastruimte, dubbele spoelbakken en hoogwaardige kook- en koelapparatuur.

Vaarimpressie PS 510 

Zeilgemak :

De Privilège Signature 510 heeft een geïntegreerde en verhoogde stuurpositie in de cockpit aan bakboord zijde, waardoor de schipper een uitstekend overzicht heeft rondom en op de zeilen. Daarnaast is er optimaal contact tussen de schipper en de gasten aan boord.

Alle vallen, reeflijnen en schoten komen centraal bij de stuurpositie samen, waardoor de catamaran voor 2 personen gemakkelijk te zeilen is.
Optioneel kan de cockpit rondom worden afgesloten met oprolbare covers met vensters.

Rondom de opbouw zijn brede gangboorden met hoge reling en handgrepen voor optimale veiligheid aan dek. Daarnaast zijn alle dekluiken flush uitgevoerd.

Brochure Privilège Signature 510 

Mocht u informatie wensen betreffende Specificaties standaard leveringsomvang - neem dan contact met ons op : info@jandeboercatamarans.nl

Contact us