Privilège Serie 5

In deze serie combineert de werf elegante vormgeving, verfijning en kracht op het water !

Door de nauwe samenwerking bij de ontwikkeling van de Privilège 5 tussen naval architect Marc Lombard en de bekende jacht-interieur ontwerper Frank Darnet, wordt Marc’s technische expertise op unieke wijze gecombineerd met de esthetische  verfraaiing van het ontwerp door Frank.

  • standaard is een riante eigenaars-versie, waarbij het voorschip over de volledige breedte is ingedeeld als 1 hut. Daarnaast 2 ruime gastenhutten in de drijvers. Alle hutten zijn voorzien van eigen douche- en toilet.
  • Optioneel is de mogelijkheid met een kleinere eigenaarshut en een extra 2-persoonshut in het voorschip. Met daarnaast de ruime gastenverblijven.
  • Ook is een 4 cabin uitvoering leverbaar

Bekijk hier de video

De riante cockpit kan flexibel worden ingedeeld met een vaste tafel geschikt voor 8 personen; eventueel in combinatie met een lounge area of kitchenette aan bakboord.

De cockpit gaat “flush“ over in de ruime salon, waar een riante leefruimte is gecreëerd met grote zitbanken rondom de verstelbare tafel.

De kaartentafel is functioneel gepositioneerd naast de luxe RVS schuifdeur, en daardoor gemakkelijk bereikbaar vanuit de stuurpositie.

De keuken - aangrenzend aan de salon - met zicht rondom naar buiten, oogt ruimtelijk met 2 riante aanrechtbladen, veel kastruimte, dubbele spoelbakken en hoogwaardige kook- en koelapparatuur.

Zeilgemak :

De Privilège Serie 5 heeft een geïntegreerde en verhoogde stuurpositie in de cockpit aan bakboord zijde, waardoor de schipper een uitstekend overzicht heeft rondom en op de zeilen. Daarnaast is er optimaal contact tussen de schipper en de gasten aan boord.

Alle vallen, reeflijnen en schoten komen centraal bij de stuurpositie samen, waardoor de catamaran voor 2 personen gemakkelijk te zeilen is.
Optioneel kan de cockpit worden afgesloten met oprolbare covers met vensters.

Rondom de opbouw zijn brede gangboorden met hoge reling en handgrepen voor optimale veiligheid aan dek.

Specificaties standaard leveringsomvang: Privilège Serie 5

 

Neem contact met ons op

Naam* is verplicht
Telefoon* is verplicht
E-mail* is verplicht