Privilège Signature 750

De Privilège Signature 750 is in 2022 tijdens de Cannes Boatshow geïntroduceerd als opvolger van de Privilège Serie 740 en heeft vele in het oog springende details :                                                                                 

  • standaard een carbon mast en giek 
  • standaard square top grootzeil
  • verbeterde raampartijen in het voorschip waardoor de lichtinval beduidend is verbeterd 
  • een riante flying bridge voorzien van grote teak tafel met ruime lounge banken.

De Privilège Signature 750 is in de standaard uitvoering al zeer compleet uitgerust; daarnaast zijn er in samenspraak met de klant, de werf en interieur architect een uitgebreide reeks van custom design options mogelijk, zoals : speciale interieur styling- en materiaal-  mogelijkheden / jacuzzi / romp in kleur naar wens / teak deck rondom etc.

  • Standaard wordt de Privilège Signature 750 geleverd met een ruime eigenaarshut en 4 hutten, allen met eigen douche en toilet – waarbij de galley zich bevindt zich in de stuurboord romp
  • Op wens van de klant kunnen er meerdere interieur mogelijkheden worden gerealiseerd in samenspraak met de werf en de interieurarchitect
  • In de stuurboorddrijver bevindt zich een ruime accommodatie voor de captain en bemanning.

Bekijk hier de video

De Privilège Signature 750 wordt door de luxueuze uitstraling ook gebruikt als luxe charterjacht met veelal een professionele status.

Gelet op de grote verscheidenheid van mogelijkheden bij de Privilège Signature en persoonlijke wensen van de cliënt, zullen wij u hierover graag persoonlijk nader adviseren.

Zeilgemak :

De Privilège Signature 750 heeft een zeer ruime flying bridge, waardoor de schipper een uitstekend overzicht heeft rondom en op de zeilen. De Privilège Signature 750 heeft een centrale stuurstand op de flying bridge, van waaruit de catamaran wordt bestuurd en de zeilen worden bediend.                                                                                               

Optioneel kan de cockpit worden afgesloten met oprolbare covers met vensters. 

Rondom de opbouw zijn brede gangboorden met hoge reling en handgrepen voor optimale veiligheid aan dek.

Mocht u informatie wensen betreffende Specificaties standaard leveringsomvang of de Brochure - neem dan contact met ons op : info@jandeboercatamarans.nl

Contact us