Privilège Motorjacht catamarans

Privilège Motorjacht Catamaran model : 

  • Euphorie 5

Met Marc Lombard als naval architect en het technische team van de werf wordt constant samengewerkt op gebied van onderzoek, ontwikkeling en service aan de diverse modellen met als doel :

  • Optimaliseren van het interieur en exterieur om aan de wensen van de cliënt te kunnen voldoen
  • Verder optimaliseren van de balans tussen gewicht en sterkte
  • Management van de elektrische installaties, leidingwerk, mechanische componenten en navigatieapparatuur
  • Bewaken van kwaliteit tijdens het bouwproces
     

De Privilège catamarans hebben het specifieke “ forward pod “ontwerp, waardoor  het bovenaanzicht van het voordek lijkt op een trimaran en waarmee zeer veel  leef- en bergruimte in het voorschip wordt gerealiseerd.

Bij de bouw van de rompen, spanten en dekken wordt gebruik gemaakt van het infusion proces onder supervisie van het Bureau Veritas, waardoor een gegarandeerde hoge kwaliteit wordt gerealiseerd.

De werf maakt in de afbouw van iedere catamaran alleen gebruik van hoogwaardige en duurzame appendages, beslagen en lieren.

Bij de afwerking van de houten componenten kan op basis van beschikbare stalen, kleurstelling en lakwerk door de cliënt worden bepaald, evenals bepaalde interieur indelingen en aanpassingen hierop.

Voor aflevering van elke catamaran, heeft het technische team van de werf uitvoerig proefgevaren met het schip en alle systemen grondig getest

 

Euphorie 5

lees meer

Contact us