Privilège Marine

De werf :

Privilège Marine is gevestigd in Les Sables d’Olonnes (bij Nantes) en bouwt sinds 1985 de bekende Privilège cruising catamarans.                                                       

De Privilège catamarans onderscheiden zich door hun innovatieve ontwerpen, uitstekende zeilprestaties en hoog niveau van afwerking, langdurige samenwerking met Marc Lombard Yacht Design Group en een team van hoog gekwalificeerde vaklieden op gebied van polyester verwerking, interieurbouw en technische installatie.

Sinds 1985 heeft Privilège Marine vele nieuwe ontwerpen geïntroduceerd en zijn  honderden catamarans gebouwd, waarvan meer dan 60 catamarans in de range tussen 18 – 23 meter. Hiermee heeft de werf wereldwijd een belangrijke positie verworven in het topsegment van de cruising catamarans.

De jarenlange samenwerking tussen de Privilège werf en de Marc Lombard Yacht Design Group en Frank Darnet als interieur architect, heeft geresulteerd in een bijzondere harmonie tussen vormgeving en ruimte van de Privilège catamarans.

Een unicum is dat er ruime mogelijkheden bestaan om het mooi afgewerkte interieur conform eigen wensen in te delen en de te gebruiken materialen en apparatuur te bepalen. 

De filosofie vanuit de werf blijft altijd dat de catamarans worden gebouwd om buitengewoon comfortabel en veilig te kunnen genieten tijdens lange zeereizen; ook onder mindere weersomstandigheden.

Bij Privilège Marine worden alle catamarans gebouwd onder de strenge kwaliteitscertificering door Bureau Veritas, waardoor optimale kwaliteit en veiligheid worden gewaarborgd en daardoor op alle Privilège catamaran modellen 5 jaar garantie gegeven wordt op de rompen en constructie.

 

 

Contact us