Cannes Yachting Festival 7 - 12 september 2021

Cannes Yachting Festival van 7 – 12 september 2021

Over één weekje zal het Cannes Yachting Festival 2021 van start gaan – al ruim een jaar kijken wij uit naar één van de belangrijkste in-water boatshows van Europa !
Chris Minnee / Jan de Boer Catamarans zal van dinsdag 7 september tot en met zondag 12 september aanwezig zijn in de stand van Privilège Marine in Porte Canto; stand SAIL 008

Privilège Marine zal dit jaar haar nieuwe Privilège Signature 580 en Privilège Signature 510 cruising catamarans tentoonstellen, die tijdens het Yachting Festival hun wereldpremière zullen beleven.

De Privilège Marine standmanager en de organisatie van de Cannes Yachting Festival zullen alle voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de gezondheidsmaatregelen in relatie tot Covid-19 in acht nemen. Alle bezoekers worden verzocht zich van tevoren aan te melden, zodat er een goede planning gemaakt kan worden ten behoeve van de spreiding van de bezoeken aan de catamarans en om een veilig en minimaal verkeer op de stand/boten te kunnen realiseren.
Aanmelden graag per e-mail : info@jandeboercatamarans.nl 

Ik zie er naar uit u volgende week op het Cannes Yachting Festival in de Privilège stand te verwelkomen en ben eveneens te bereiken op het onderstaande telefoonnummer.

Chris Minnee

info@jandeboercatamarans.nl

T. +31 6 2240 3534

Contact us