La Grande Motte International Multihull show 3-7 april en Open dagen bij Privilège Marine 19-21 april 2024

 

Van woensdag 3 tot en met zondag 7 april zal in La Grande Motte / Zuid-Frankrijk de Internationale Multihull show plaatsvinden.

Privilège Marine zal hier aanwezig zijn met een Privilège Signature 510 model met een grote eigenaars cabin en 2 ruime gasten cabins.
Een unieke kans om het hoge kwaliteits- en afwerkingsniveau van de Privilège catamarans te ervaren en de vernieuwingen van het nieuwe 510 model te ontdekken.

Tevens bent u van harte welkom van vrijdag 19 tot en met zondag 21 april tijdens de Open Dagen op de Privilège Marine werf in Les Sables d'Olonne, waar u een kijkje kunt nemen achter de schermen bij Privilège.
U komt alles te weten over het fabricageproces van de Privilège catamarans en u kunt praten met de experts op het gebied van timmerwerk, composieten, bekleding, elektronica, enz.

Er is dan ook de mogelijkheid om onze Privilège Signature 510, 580 en de gloednieuwe PS 650 te bezoeken, aangemeerd aan het privé ponton en daarnaast - als het weer het toelaat - deel te nemen aan een proefvaart!

Omdat bovenstaande evenementen een goede planning vereisen, vernemen wij graag van u of u voornemens bent om de International Multihull show en/of de Open dagen bij de Privilège Marine werf te komen bezoeken.

Chris Minne zal als exclusief agent van Privilège Marine voor de Benelux op beide evenementen alle dagen beschikbaar zijn om u persoonlijk te ontvangen en te begeleiden.

Wilt u een afspraak maken met Chris, wilt u dan zo vriendelijk zijn om een e-mail te sturen naar :
info@jandeboercatamarans.nl of een tekstbericht of een belletje naar : +31 6 2240 3534

Graag tot ziens in Frankrijk !

Contact us