Nieuwe Privilège Signature 650 - 2022

Privilège Marine introduceert haar nieuwe Privilège Signature 650. Deze PS 650 is doorontwikkeld op basis van de beroemde Serie 640, maar biedt zeer veel meer !
Meer ruimte, een betere ergonomie, meer stijl en meer natuurlijk licht. Interieurontwerper Franck Darnet heeft benedendeks een verbazingwekkende ruimte gerealiseerd om daarmee een gevoel van grenzeloze luxe en tijdloze elegantie te creëren.

De transformatie aan dek is net zo opvallend, waar onder andere de toonaangevende fly-bridge is vergroot, een betere ergonomie heeft gekregen en beter zit- en loungecomfort biedt. De salon is getransformeerd tot loungeruimte en voorzien van grote ramen en ook de cockpit is opnieuw uitgedacht met een nieuw hydraulisch platform voor het te water laten van de tender.

Elke Privilège catamaran wordt gemaakt conform de wensen van de eigenaars, wat resulteert in 's werelds meest comfortabele blue-water catamarans.
Nummer 1 van de PS 650 is inmiddels in aanbouw – neem contact met ons op voor het maken van een afspraak op de werf om het schip te bekijken.

Contact us